Heb je even vijf minuutjes?

bron: http://whatshouldwecallme.tumblr.com/
bron: http://whatshouldwecallme.tumblr.com/

Heb je even vijf minuutjes waarin je je gedachten wil verzetten, of waarin je gewoon je brein eventjes helemaal uit wil zetten? Lees dan snel verder voor mijn absolute top van sites waar je schaamteloos doorheen mag scrollen wanneer je ‘tijd te veel’ hebt! Gniffelen is toegestaan, ook wanneer je op de bus staat te wachten. Waarschuwing aan wie nu aan zijn of haar bureau zit, eigenlijk hoort te studeren en om een of andere duistere reden op deze blog is terechtgekomen: die vijf minuutjes gedachtenloos scrollen kunnen al snel veranderen in vijftig minuten of meer. 

WHATSHOULDWECALLME

MY NEW YEARS RESOLUTION:

imageimage

Deze Tumblr-pagina bevat een collectie hilarische GIFs met bovenschriften, stuk voor stuk herkenbare situaties die je een voor een naar je best friend, boyfriend of moeder zal willen sturen!

BUZZFEED

bron: buzzfeed.com
bron: buzzfeed.com

Aah Buzzfeed, wie kent hem nog niet? Deze Amerikaanse ‘nieuws’-site staat bomvol grappige lijstjes en quizzen over celebrities, eten, dieren, en noem maar op. Ook zijn er DIY’s (al dan niet met een twist),  de zogenaamde lifehacks of iets serieuzere opinieartikels over politici of gebeurtenissen die recent het nieuw hebben gehaald. Het is een ware mengelmoes van artikels en je vindt er maar liefst 28 categorieën op terug: News, Buzz, Life, Entertainment, Quizzes, Videos, Animals, Beauty, Books, Business, Big Stories, Celebrity, DIY, Food, Geeky, Gif Feed, Ideas, LGBT, Music, Parents, Politics, Rewind, Sports, Style, Tech, Travel, Weekend, en World. Pas op voor eindeloos doorklikgedrag!

BORED PANDA

bron: boredpanda.com
bron: boredpanda.com

Yep, de naam zegt het zelf, hier moet je naartoe wanneer je je eventjes verveelt! Bored Panda ligt een beetje in de lijn van BuzzFeed, maar bevat bijvoorbeeld meer kunstige foto’s of inspirerende, niet-alledaagse projecten. Hier loop je ook het risico niet op een overload aan Kim K’s of Taylor Swifts, Bored Panda heeft namelijk niet echt iets met celebrities.

THE COOL HUNTER

bron: piselliprojects.com via thecoolhunter.com
bron: piselliprojects.com via thecoolhunter.com

The Cool Hunter is echt très cool. Zoals de site het zelf omschrijft, wordt hier elke soort van creativiteit in al zijn moderne gedaanten gehuldigt. Het is een cultuur-en design site die een plaats biedt aan alles wat cool, vindingrijk, innovatief en origineel is. De moeite om zelf eens te gaan uitzoeken hoe dat er dan wel mag uitzien! Inspiratie gegarandeerd.

SOMEECARDS

1299503313656_8749019
bron: someecards.com

Ach zo, dus hier komen die grappige kaartjes vandaan die er altijd wel iemand op je facebookpagina post als je jarig bent! Vaak ga ik op zoek naar een grappige en toepasselijke afbeelding voor de gelegenheid, maar uren laten ben ik nog aan het scrollen en aan het lachen met random kaartjes!

EXPLOSM

bron: explosm.net
bron: explosm.net

Omdat, tenzij je de laatste jaren onder een virtuele steen hebt geleefd, iedereen 9gag toch al kent, vermeld ik nog even Explosm, waar je kan lachen om de stripjes van Cyanide & Happiness. Of soms zou je ook liever willen huilen! Deze webcomics steunen immers op zwarte humor waarbij er vaak een stokmannetje op een bizare manier sterft, of een erg zielig verhaal beleeft. Elke dag een nieuwe strip!

Zo, dit waren de voornaamste sites waarnaar ik surf als ik even een kleine break nodig heb!

Kende je deze sites al en wat zijn jouw sites waar je initieel maar 5 minuutjes op wil vertoeven maar dan ontdekt dat je al een uur aan het doorklikken bent? 

Advertenties

Een gedachte over “Heb je even vijf minuutjes?

Reacties zijn welkom!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s