Weekend wanders || do, eat, buy, read

IMG_5450Deze week was bijzonder leuk! Al enkele weken/maanden loopt niet alles op rolletjes en heb ik het gevoel dat ik niet 100% kan genieten, maar de afgelopen dagen leek het alsof de hemel eindelijk weer eens open klaarde, letterlijk en figuurlijk! Ook vond ik Confetti-post in de bus! Kijk je mee naar wat mij deze week zoal blij maakte?

Do. 

IMG_5484

Op woensdag ging ik met mijn ouders naar Maastricht. Ik was er nooit eerder geweest (op een keer na toen ik klein was) en het werd een zonnige en gezellige dag! Ik kreeg ook goed nieuws dus dat maakte het helemaal af! Ik was onder de indruk van deze reusachtige boekenwinkel in de Dominicanenkerk en werd ook helemaal enthousiast van mijn allereerste keer in de Xenos 😉 Verderop komen mijn aankoopjes voorbij!

IMG_5472

Zaterdag was het Record Store Day en dat vonden mijn vriend en ik een goede gelegenheid om de stad in te trekken. We wisselden platenzaken af met terrasjes en dit was de buit van de dag! Wie kent er deze pareltjes?

IMG_5488

Nog een leuk uitje speelde zich vandaag af, op zondag. Het was alweer heel erg mooi weer en in Brussel werden al een hele week circusacts getoond, die gingen ik nu eens van dichtbij bekijken met enkele vrienden!

Eat.

IMG_5485

In Maastricht aten we erg lekkere tapas bij Taverna La Vaca.Op het eerste zicht was ik niet zo onder de indruk van de kaart maar de gerechtjes bleken uiteindelijk wel erg lekker te zijn! Zeker een aanrader.

Thuis maakte ik dan een van mijn favoriete smoothie-ijsjes van het moment, een soort variatie op de banana soft serve.
RECEPT: vries enkele stukken banaan in. Doe de bevroren banaan, rood fruit uit de diepvries en een beetje yoghurt in de blender, en mixen maar! Het kan eventjes duren vooraleer alles mooi geblend is, maar je krijgt er wel een lekker en gezonde sorbet voor in de plaats!

Bij Peck 47, mijn favoriete lunchplek van het moment in Brussel, hebben ze erg lekkere sapjes! Ik nam de bieten-appel-kaneel variatie.

En tenslotte mijn allereerste reep Tony’s! Melk-karamel-zeezout, ik zeg JA! Ik kocht deze reep in Maastricht, in België vind je deze chocolade niet makkelijk. De enige plek waar ik hem al tegenkwam was…jawel, bij Peck 47! Maar daar hebben ze enkel de melkchocolade en donkere variant, en dat vind ik niet spannend genoeg!

Buy.

IMG_5487

Een mooie buit uit Maastricht! De Hema’s zijn er enorm, dit wil ik hier ook! De leuke flamingo-glaasjes komen van bij Xenos en de sokken uit een niet nader gedefinieerde ‘goedkope’ winkel waar je werkelijk alles vindt.

Read.

IMG_5489

En tenslotte, post van Team Confetti! Onlangs deed ik mee om een mooie Hallmark-kaart met een berichtje van Olga te winnen, en ziehier wat ik in de bus vond! Het tekstje was ook superlief. Thanks Olga, mij zie je zeker terug op Teamconfetti.nl.

Wat voor avonturen maakten jullie mee deze week? 

Advertenties

3 gedachtes over “Weekend wanders || do, eat, buy, read

Reacties zijn welkom!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s