Review || Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

IMG_5157

Ik ben steeds op zoek naar nieuwe producten die lief zijn voor mijn droge huid. Nooit eerder probeerde ik iets van het natuurlijke merk Origins, maar dit slaapmasker trok meteen mijn aandacht! Vandaag onderwerp ik het aan de test. Benieuwd of het iets deed voor mij?

Na mijn tripje naar Lissabon was mijn huid er dramatisch aan toe. De combinatie van andere reisproducten, een waarschijnlijk niet zo heel schoon appartement, een tekort aan slaap, veel wind en verbrand zijn (voor de rest was het reisje geweldig!) zorgden ervoor dat mijn huid er allesbehalve stralend uitzag. Veel velletjes, roodheid en een branderig gevoel, het zag er niet mooi uit.

Kim van it-girl.be, een geweldige blog over high-end skin care en make-up, tipte me onlangs over Origins als mogelijke life saver voor mijn lastige, droge huid. Omdat ik het merk al langer op het oog had, twijfelde ik er niet langer over om dit masker in mijn virtuele Douglas-mandje te klikken. Origins is immers niet in België verkrijgbaar.

Besteld op woensdag, in huis op vrijdag, ideaal. Ook verzendkosten zijn gratis. Good job, Douglas!

IMG_5162

Dit is ‘m dan, een mooie strakke knijptube met klikdop. Handig!

Gebruik en ingrediënten

IMG_5163

Dit is een ‘overnight mask’, een slaapmasker dus. Breng het voor bedtijd aan op een gereinigde huid en veeg de overtollige crème weg. Dit was bij mij niet nodig. Mijn huid was zo dorstig dat het alles meteen opnam.

IMG_5164 IMG_5169

Dit masker komt in crèmevorm, een vrij dikke substantie die je ondanks dat toch niet op je huid voelt liggen. Ook de geur is erg aangenaam en irriteert niet.

Werkt het?

Reken maar van ja! Velletjes, roodheid en irritatie verdwenen als sneeuw voor de zon en eindelijk kon mijn vakantieglow op de voorgrond treden! Ik ben zo blij dat ik dit masker heb ontdekt. Voor de zekerheid gebruikte ik het masker twee avonden na elkaar, maar dat zal ik niet meer doen. De volgende ochtend ontdekte ik immers enkele kleine puistjes, een teken dat mijn huid wel genoeg gevoed was.

De prijs van dit masker, 28,50 euro, vind ik zeker niet overdreven. Vergelijk maar eens met een Sisley-masker bijvoorbeeld, daarvoor tel je meer dan 100 euro neer. Aan een product met zo’n goede werking geef ik graag het geld uit. Dus Origins: come to Belgium, pretty please!!

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask – Douglas – €28,50

Hebben jullie al ervaring met overnight masks of met Origins? 

6 gedachtes over “Review || Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

    1. Zeker, indertijd zou ik dat ook veel geld hebben gevonden (en het is nog steeds niet iets dat ik zou in een handomdraai koop hoor)! Maar als het helemaal goed werkt vind ik het het geld waard 🙂

      Like

  1. Oh, leuke review. Ik ben ook altijd op zoek naar productes voor een ‘healthy glow’, alleen heb ik het genoegen een énorm gevoelige huid te hebben. Een nieuw productje of crème en ik moet op mijn tellen letten wat ik smeer of hoeveel ik smeer. Alleszins, deze lijkt me ook wel erg fijn! Liefs X

    Like

Reacties zijn welkom!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s