Review || Nuxe Nirvanesque enrichie

producten6

Op Pinterest houd ik een bord bij met producten die ik graag wil proberen, zodat ik in de winkel nooit meer keuzestress heb. Een tijdje geleden raakte mijn nachtcrème op en kon ik dus een nieuwe uit mijn lijst kiezen. Ik ging voor Nuxe Nirvanesque enrichie, een crème die aan al mijn vooropgestelde eisen van het moment voldeed. Lees hier wat ik ervan vond! 

Vereisten van de nieuwe crème:

– Nachtcrème, dus geen SPF
– Geschikt voor de gevoelige huid
– Rijk en voedend
– Pakt eerste rimpels aan (ik ben tenslotte net 25 geworden 😉 )

Op basis van deze checklist kwam ik dus uit bij Nuxe Nirvanesque. Omwille van mijn droge huid koos ik voor de rijke (enrichie) variant.

Het merk Nuxe

Nuxe is een Frans merk dat te koop is in de apotheek of parafarmacie (denk aan IU bijvoorbeeld). Nuxe gebruikt zoveel mogelijk producten van natuurlijke oorsprong en test ook niet op dieren. Aan de verpakking is eveneens te zien dat Nuxe geeft om de natuur. Zo wordt er geen extra boekje of papiertje meegeleverd maar wordt alle info binnenin het doosje gedrukt.

IMG_5124 IMG_5125

Beloften

IMG_5116

Verpakking en consistentie

IMG_5121

De crème komt in een kunststoffen potje dat erg licht in de hand voelt. Een pompje zou natuurlijk hygiënischer zijn, al staat een potje meer ‘luxe’ in je badkamerkastje. Persoonlijk heb ik niet echt problemen met potjes omdat ik mijn crèmes vrij snel opmaak en ik steeds product neem met schone handen. Het is maar wat je zelf belangrijker vindt.

producten7

De crème zelf is zoals verwacht vrij dik en ‘lobbig’. Hij smeert ietwat stroef uit maar trekt nadien wel snel in. Zoals alle Nuxe- producten heeft ook deze crème een aangename geur die toch niet te sterk aanwezig is.

Werking en eindoordeel 

Ik vind deze crème erg fijn. Mijn huid wordt lekker gevoed met een zacht velletje in de ochtend tot gevolg. Dit product is ideaal voor de droge huid in de winter of deze wisselvallige overgangsperiode. In de zomer zou ik hem echter niet aanraden, daarvoor is hij te rijk. Of mijn eerste lijntjes nu daadwerkelijk verfijnen kan ik niet echt zeggen. Maar baadt het niet dan schaadt het niet denk ik dan maar! In ieder geval is de beste bescherming tegen huidveroudering een goede zonbescherming, en daarnaar ga ik binnenkort op zoek!

Nuxe Nirvanesque enrichie – apotheker/parafarmacie – 36€

Bonus: bij aankoop in de apotheek kreeg ik dit mooie tasje cadeau, altijd leuk.

IMG_5111

Wat is jouw favoriete nachtcrème van het moment? 

3 gedachtes over “Review || Nuxe Nirvanesque enrichie

Reacties zijn welkom!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s