Weekend wanders (+ hotspot!)

IMG_5638

Na een week zonder foto’s heb ik dit weekend zoveel mogelijk van mijn bezigheden vastgelegd! Afgelopen twee dagen werd er onder andere gewerkt, getrouwd, gelopen en gewassen! Veel plezier met mijn foto’s.

IMG_5628

Zaterdagochtend stond ik vroeg op en nam ik een cappuccino. Normaal begin ik de dag met thee maar nu kon ik wel een koffie gebruiken!

IMG_5630

Ziehier een kleine OOTD, ik had me warm en comfortabel aangekleed omdat ik voor m’n werk op een rommelmarkt moest staat. We gingen koffie en ontbijtkoeken verkopen terwijl we de mensen aanspreken over de werking van ons centrum.

IMG_5632

Onze stand! Wel gezellig zo! De huisjes zijn in het kader van onze huiskamerconcerten van volgend weekend en zijn gemaakt met zwarte tape. Op een kleine regenbui na bleef het droog en we stonden zelfs een tijdje in de zon.

IMG_5675

Natuurlijk maakte ik ook zelf een rondje op de markt. Ik spotte deze leuke ijsemmer, en kocht hem voor amper 2 euro. Toen ik ermee wou wegwandelen bleek dat de plateau inbegrepen was! Die nam ik dus graag ook mee.

IMG_5640

En ’s avonds was het dan tijd voor het avondfeest van een trouw! Jawel, ik werk amper een maand en daar was al de eerste trouw van een collega. Kijk dit dessertenbuffet en chocoladefontein! Voor we naar het feest vertrokken aten we nog gezellig frietjes bij opa, maar ik was zo hongerig dat ik vergat een foto te nemen denk ik!

Processed with VSCOcam with c1 preset
Zondag waren we alweer vroeg uit de veren want G. liep de 20 kilometer door Brussel! Nog snel een runfie voor het vertrek…

IMG_5658

Een halve kilometer voor de finish kon ik hem spotten en aanmoedigen! Een mooie 1:41 was het resultaat. Niet slecht voor niet hard te hebben getraind, de dag ervoor nog te gaan voetballen en pas om 3u te gaan slapen! Trots op mijn liefje.

IMG_5659

Na de race spraken we af met vriendin L. We hadden honger en gingen voor een lekkere phad thai in Brussel.

IMG_5660

En daarna nog even wat drinken.

Hotspot alert! Chicago (Vlaamsesteenweg 45, 1000 Brussel) is een tof nieuw vintage-achtig brunch/lunch/koffie- en taarthuis in Brussel (phiew, wat een omschrijving). Leuk interieur en een groot gemengd publiek.

IMG_5661

Grote tafels en een heel divers publiek.

IMG_5664

En jaaa, hier hebben ze Almdudler! Deze kruidige frisdrank is niet heel makkelijk te vinden, maar zo lekker!

IMG_5668 IMG_5672

Ik treed in de voetstappen van mijn moeder met mijn zelf samengestelde receptenboekje en de gewoonte om aan het begin of einde van elke week een menu samen te stellen. Op basis hiervan maken we dan onze boodschappenlijst en moeten we ons door de week geen zorgen maken om wat we zullen eten. Er zijn enkele uitjes gepland deze week dus zoveel hoeft er ook niet gekookt te worden de komende dagen.

IMG_5674

En dan was het tijd om de was op te vouwen. Deze hingen we nog op om 3u ’s nachts na het feest…

Vanavond kijken we waarschijnlijk nog een aflevering van Orphan Black (zo’n goeie serie!!) op Netflix, en daarna op tijd ons bed in, want dit weekend was er niet zoveel rust bij!

Hoe was jullie weekend? 

Advertenties

2 gedachtes over “Weekend wanders (+ hotspot!)

Reacties zijn welkom!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s