Makeup Lessons met Bobbi Brown

IMG_5782

Afgelopen week stapte ik de Brusselse Bobbi Brown store binnen voor een nieuwe concealer. Ik kwam echter buiten met ook heel wat andere spulletjes, én nieuw opgedane make-up kennis! Bij Bobbi Brown word je duidelijk niet aan je lot overgelaten. Lees hier alles over mijn nieuwe aankoopjes en mijn ervaring met de Makeup Lessons van Bobbi. 

De Brusselse Bobbi Brown-vestiging nabij de bekende Dansaertstraat is niet heel groot, maar heeft wel alles wat je nodig hebt. Het eenvoudige zwart-witte interieur oogt strak en overzichtelijk, maar toch knus en uitnodigend. Wanneer ik de winkel binnenstap word ik erg vriendelijk onthaald en bij mijn vraag naar een concealer mag ik meteen plaats nemen op de make-upstoel. De Bobbi-MUA neemt rustig haar tijd voor mijn vragen en noden en legt alles uit wat ze doet, terwijl ik kan mee volgen in de spiegel.

IMG_5783

Omdat ik de ‘les’ over under eye concealen zo prettig vond, vraag ik meteen door naar advies over foundation. Het is de laatste tijd immers behoorlijk warm, en met het oog op een trouwfeest volgend weekend, kan ik wel een update in mijn foundation routine gebruiken.

Na de uitleg over de foundation kan ik het niet laten om nog meer advies te vragen, dit keer over het bijwerken van de wenkbrauwen. Ik heb al meerdere wenkbrauwproducten maar over geen enkel ben ik echt heel enthousiast. Ik maak dus altijd graag kennis met alternatieven. Ook hier was het resultaat heel mooi.

IMG_5784

IMG_5786

Uiteindelijk rekende ik in totaal vier producten af: de Long Wear Even Finish Compact Foundation (in warm beige), de Correcter (in light to medium bisque, als eerste stap van de under eye concealer), de Creamy Concealer Kit (in warm beige, bevat een concealer en fixeerpoeder) en tenslotte de nieuwe Perfectly Defined Lond-Wear Brow Pencil (in 1 blonde).

Ik kijk er al naar uit om hier dit weekend mee aan de slag te gaan!

Bekijk hier meer foto’s van de Bobbi Brown-winkel in Brussel.

Bobbi Brown store – August Ortsstraat 11A, 1000 Brussel (vlak naast Cosmeticary)

Kennen jullie de Bobbi Brown Makeup Lessons? Van welk product wil je graag een review zien? 

8 gedachtes over “Makeup Lessons met Bobbi Brown

Reacties zijn welkom!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s