Weekend wanders | Let’s celebrate summer!

IMG_5987

Na twee weken terug van weggeweest, een nieuwe editie van Weekend Wanders! De vakantie staat voor de deur en dit weekend kon ik al wat in de sfeer komen. Kijk mee voor wat zomerse vibes én lees op het einde nog een ‘huishoudelijke’ mededeling! 

IMG_5933

Op vrijdag gingen we naar een benefietetentje ‘Bike for Africa’, georganiseerd door Brussels Airlines. Een vriend van ons zit mee in de organisatie en zal binnenkort voor het goede doel heel wat kilometers per fiets in Afrika afleggen. Ondanks het feit dat we aardig wat bonnetjes kochten, wonnen we helemaal niets met de tombola…geen vliegreisje voor ons, maar ons geld is in ieder geval goed besteed.

IMG_5934

Zaterdagmiddag namen we de metro om een lokaal festivalletje te gaan bekijken. Dit is trouwens ‘ons’ metrostation, zijn er Brusselkenners die weten welk dit is?

IMG_5937

Grappig opschrift in de metro.

IMG_5938

Jammer genoeg waren de eetkraampjes nog niet begonnen met verkopen, daarom namen we plaats op een terrasje voor de lunch. Lekker old-school deze salade, maar wel lekker!

IMG_5939

In de namiddag een ommetje langs mama maken, ik kreeg deze Flow-vakantiebox, jeej!

IMG_5952

In de tuin plukten we kersen om mee te nemen naar de picknick op zondag.

IMG_5958

Ik was ook nog langs de Hema gegaan, dit is de buit! Het artikel waar allemaal schattige Takkies (de hondjes) op staan is trouwens een overtrek voor de strijkplank. De Hema bij ons in de buurt wordt grondig vernieuwd en nu al hadden ze zo’n leuke dingen in de rekken!

IMG_5959

De vierkante meter van mijn mama zit goed vol!

IMG_5965

’s Avonds was het tijd voor de maandelijkse frietjes bij opa, lekkerrrrr!

IMG_5969

En daarna zetten we terug koers richting het festivalletje, waar Kenji Minogue optrad. Geschifte meiden op het podium daar!

IMG_5970

En zondag gingen we met een hele groep vrienden picknicken, superleuk!

IMG_5971

Aperitief!

IMG_5978

Legs or hotdogs? 😉

IMG_5979

Lekker aan het water, wat een heerlijke plek. Dit is het Terkamerenbos in Ukkel (Brussel), trouwens. Hier heb je ook een eilandje op het water waar je kan eten (Chalet Robinson).

IMG_5986

Bootje varen kan er ook. Sommige mensen waren er al beter in dan anderen, haha.

IMG_5998

En we waren niet de enigen met het idee om naar dit park/bos te komen! In de avond was er wel een ‘Pik Nik électronique aan de gang, vandaar al het volk. Gezellig iets eten en drinken met DJ’s op de achtergrond, ideaal.


En dan de ‘huishoudelijke mededeling’ die ik had aangekondigd! Ik heb besloten om, zoals veel blogs, een soort zomerschema in te lassen. Ik zal voor de maanden juli en augustus dus niet meer elke maandag, woensdag en vrijdag, en een weekendartikel publiceren. Wat kan je dan wel verwachten? minstens 1 artikel per week, op maandag, en af en toe een extraatje! Ook zal elk artikel iets met de zomer te maken hebben. Als er artikelsuggesties zijn, speel ze me dan vooral door!

Hoe was jullie weekend? Hebben jullie ook zo’n zin in de zomer en de vakantie? 

Advertenties

3 gedachtes over “Weekend wanders | Let’s celebrate summer!

Reacties zijn welkom!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s